De wil om te slagen voor de toelatingsproef voor zowel geneeskunde als tandheelkunde is er bij heel wat jongeren. Wij helpen studenten nu reeds voor het derde jaar op rij met het kennisgedeelte (wiskunde, fysica, chemie en biologie) en zo vergroten wij de kans op slagen aanzienlijk. Wij als team geloven er sterk in dat een ‘flipped classroom’ een goede manier is om de student klaar te stomen voor het examen. Elke student herhaalt thuis de theorie rond een bepaald thema en maakt hier vervolgens ook oefeningen op. De contacttijd met de docent kan op deze manier heel effectief benut worden. Er komt meer ruimte vrij om de opgedane kennis écht te gaan toepassen. De docent kan meer uitdagende oefeningen geven, gefundeerde discussies laten voeren en jou laten participeren.

Voor elke sessie kan je je vragen indienen. De docent bundelt de vragen en vormen dan de basis van de les. Na een korte opfrissing van de theorie worden de vragen behandeld, waarbij de focus ligt op inzicht verwerven en analytisch denken.

Verwijzend naar de laatste alinea van https://www.toelatingsexamenartstandarts.be moet er voor het examen van 2023 een bindende keuze gemaakt worden. Het is om die reden nog belangrijker om jezelf een jaar lang voor te bereiden op je droom.

 

Blijf op de hoogte met onze Bovenkamer Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van alle nieuwtjes en updates van ons team.

Super. Je bent ingeschreven!